Global julkampanj för Husqvarna Viking

Karin har skrivit alla texter i Husqvarna Vikings julkampanj som lanserades över hela världen i december 2014. Tryckta annonser, webb, e-postutskick och en mängd inspirerande texter om sömnadsprojekt kopplade till kampanjen.

hvfeature_webb

 Create Holiday Magic

Bring a rustic feeling to your holiday setting this year. Some roughness around the edges can be enchanting. Enhance the sincerity that the holiday brings by using raw, natural fabrics in your craft. Beautiful, honest and pure. Lay a little something under the tree and cherish the pleasure of giving. Your joy of sewing can make wishes come true …

hvwebb_webb
Husqvarna Vikings amerikanska webbsida inför julhelgen 2015.

Case: Huskvarna Viking Holiday Campaign 2014. Copywriter: Karin Marks. Art Director och stylist: Katrin Bååth. Foto: Sara Landstedt/DayFotografi. Uppdragsgivare: VSM Group.