Karin Marks Copywriter

Webbtexter för Aperto

aperto2Stockholmsbaserade Aperto är något så unikt som en byrå med arkitekter och byggkonsulter under samma tak. Karin har formulerat och SEO-säkrat texterna om företaget på deras site.

Här är några smakprov:


Vi bygger hela vägen.

Arkitekter + byggprojektledare + ett helt gäng andra starka medarbetare = Aperto. Att samla alla dessa kompetenser i samma hus är ett smått unikt koncept inom byggvärlden. Det gör att vi kan leverera kvalitativa, kreativa och kostnadseffektiva lösningar. Aperto tar helhetsansvar för byggprojektet, med hållbarhet och miljö i fokus. Ordet aperto är italienska och betyder öppen. Därför passar det oss väldigt bra. För vårt Aperto är just det – öppet för nya möten, nya bekantskaper och nya synvinklar. Vi tror på samarbeten, tvärkompetens och att ha en helhetssyn i det vi gör och är övertygade om att det i slutändan resulterar i bättre byggnader i Sverige.

För oss är arkitektur inte bara bostäder, hallar, skolor, kontor eller restauranger.

Vi bygger upplevelser, utmaningar, stämningar och längtan. För att göra det bra måste vi behärska mer än det vi lärde oss under skoltiden. Nyfikenhet och barnslighet; ordningssinne och vansinne; skepsis och hybris; fågelperspektiv och underläge; kärlek, glädje, sorg … Det gäller att ta spjärn mot allt som är mänskligt. Låta arkitekturen leka med de äkta känslorna. Det är på den grunden vi bygger allt. Alltid.

Miljöfrågor är egentligen den högsta formen av kvalitetstänkande.

Vi använder oss av en måttstock som är evigt rund. Allt vi tänker, skissar, bestämmer och förverkligar får miljökonsekvenser, både hemma och på jobbet. Vårt ansvar går inte bara att skaka av sig efter andra koppen KRAV-kaffe. Aperto visar att vi antar utmaningen att baxa klotet på rätt spår igen. En hög miljöprofil är aldrig ett konkurrensmedel. Apertos miljösamordnare stöttar både externt och internt. Det handlar om anständighet, om att kunna se framtiden spegla sig i barns ögon.

Case: Aperto webb. Copywriter: Karin Marks. SEO: PS Kommunikation. Uppdragsgivare: Loft Reklambyrå