Presentation Martina Ek

Presentationstexter om formgivaren Martina Ek och hennes produkter

I formgivaren Martina Eks produktbox till återförsäljare ligger fina produktkort och en presentation av henne själv och hennes arbetsprocess. Karin har skrivit presentationen – en komprimerad version av stor passion och en hjärna på högvarv.


juni2014_2657b-1

En taktil förnimmelse. Material som möts. Tankar som kommer. Idéer som blixtrar. Hitta olika perspektiv. Vända och vrida. Tills allt faller på plats och stämmer. Den där magkänslan som bara vet när det är rätt. Att få vara mitt i stormens öga. I en kreativ process. Att själv vara stormen som jagar DET. Men också ha lugnet att reflektera.

För mig handlar produktutveckling och skapande om att släppa loss alla idéer som snurrar, allt jag vill testa. Alltid med en teknik eller tillverkningsprocess i tanken. Jag vet vilka ändar att dra i, vart att vända mig. Hur kvalitet känns och vem som kan uppfylla den. När målet nås, när man hittar rätt och det blir som känslan ville. Det är att känna sig hel.

Case: Presentation Martina Ek. Copywriter: Karin Marks. Uppdragsgivare: Martina Ek.