KABE 2017 – En enastående husbil

kabeportfolio1Katalog och webb KABE är ett av Sveriges absoluta premiummärken av husbilar och husvagnar, med hela tillverkningen i Sverige. Karin har skrivit alla texter och rubriker i 2017 års kataloger. Texterna finns också på KABE.se.

Jag vill gärna bläddra i KABE 2017 – En enastående husbil

Nej, förresten. Jag vill läsa KABE 2017 – En enastående husvagn


 

Utdrag ur KABE 2017 – En enastående husbil:

KABE-kvalitet för dig.

En KABE husbil är en investering i livskvalitet. Ett val för dig som vill det allra bästa för dig och din familj. Ett val där du kan känna dig trygg i att ha ett flexibelt och bekvämt boende av högsta kvalitet, anpassat för de tuffa krav som både du och det skandinaviska klimatet ställer. Med all rätt.

Vi på KABE har utvecklat och tillverkat husbilar i snart 60 år. Vi vet vad som krävs för att skapa ett boende utöver det vanliga, året runt. Därför jobbar vi ständigt med att förbättra, förädla och förfina. Att varje KABE husbil är svensktillverkad gör att vi har full kontroll hela vägen. Alltid med design och kvalitet i första rummet. Inga kompromisser.

Case: KABE Kataloger 2017. Copywriter: Karin Marks. Foto: Joel Dittmer. Uppdragsgivare: KABE.