ALS-ljus

Ur katalogen Storefactory AW-17.

Annonstext pro bonoKarin har skrivit texten om de oljeljus som Storefactory Scandinavia tagit fram och säljer till förmån för ALS-forskningen.


 

Om jag bara kunde hålla dig kvar en stund till. Blåsa livet tillbaka i din kropp. Styrka till dina armar. Ton till din röst. Du ser på mig och ler, jag känner att du vill. Inte lämna nu, inte snart. Du har hopp. Om tid finns väntar vi tillsammans.

Varje år drabbas 200 människor i Sverige av ALS. En sjukdom som angriper de motoriska nervcellerna, med muskelförtvining och förlamning som följd. En sjukdom där hälften av dem som drabbas somnar in inom 18 månader, några få lever längre än tio år.

Idag finns inget botemedel mot ALS och inget säkert svar om orsaken bakom. I hopp om att kunna bidra till ALS-gåtans lösning och stödja forskningen kring denna hemska sjukdom har vi designat denna serie oljeljus och skänker hela vinsten till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.

Case: Storefactory ALS-ljus. Copywriter: Karin Marks. Foto och form: Emelie Westergren. Uppdragsgivare: Storefactory Scandinavia.

Spara

Spara

Spara