Branding 1284

Identitet och tonalitet för nytt varumärkeKarin har satt ord på tanken och ambitionen med det nya varumärket 1284. 1284 är en ny butik på A6 i Jönköping, som vänder sig till den kvalitetsmedvetne killen/mannen. Sportigt casual med stort fokus på personlig service.


 

Ingenting är egentligen mer självklart. Du förtjänar en stil som matchar din personlighet. En kvalitet som gör dig bekväm i alla situationer. Det är så mycket mer än en snygg yta. Det handlar om en respekt för den du är och dina ambitioner.

Hos 1284 handplockar vi det allra bästa från Skandinaviens ledande varumärken. Vi lägger stor vikt vid den personliga servicen och tummar aldrig på kvaliteten. Målet är givet. Ditt rätta jag.

 


Case: Branding 1284. Copywriter: Karin Marks. Creative Direction & Art Direction: FlodinFernström. Uppdragsgivare:  1284.

Spara

Spara