Guldstickan 2017

Årets marknadsförare i Jönköpings län, med Västanhem

2017 fick jag – tillsammans med min uppdragsgivare Västanhem Mäkleri & Interiör – ta emot Guldstickan, Marknadsföreningen i Jönköpings pris till länets bästa marknadsförare!

Med perfektion och precision sticker de likt en guldsticka hål på en objektifierad bransch. Marknadsföringens alla hantverk, foto, text, styling och film smälter samman till en komplett personlig berättelse om erbjudandet, både för köpare och säljare. Genom insikter om mänskligt beteende och smart användande av olika medier har de lyckas skapa relationer med människor som är i steget att kanske göra sitt livs största ekonomiska affär. Årets marknadsförare kan hälsa hem.

I teamet: Styling: Västanhem. Copywriter: Karin Marks & Nicke Hallgren. Foto: Day Fotografi. Film: Videoworx Sweden. Art Direction: Grand Public. Webb: En appstudio. Mäklare: Västanhem.