KABE.se

Webb, kataloger och tagline

Svenska premiummärket KABE tillverkar alla sina husvagnar och husbilar i Sverige. De senaste tre åren har jag skrivit texterna till deras webb och kataloger, samt tagit fram årets tagline – ”En enastående husvagn/husbil” (2017), ”Världen är din” (2018), och ”Nya vägar” (2019).


SparaUUUpptäck livet med en KABE. Det finns alltid nya platser att se, nya vägar att upptäcka och nya människor att lära känna. Men också älskade platser att återvända till och kära vänner att återse. Ibland är själva resan målet, andra gånger är det målet som gör resan värd. Vilken känsla du än söker hittar du den med en KABE. Med oss kan du vara trygg i att det blir en bekväm resa, oavsett vilket äventyr du väljer. Med över 60 års erfarenhet och en stadig blick mot framtiden står vi för både kvalitet och nytänkande. Vårt fokus är alltid din komfort och säkerhet, kryddat med smarta lösningar för en större upplevelse och en smidigare vardag på hjul. I år kan vi presentera en lång rad nya detaljer och funktioner. Välkommen att hitta din frihet med KABE!


Case: KABE webb & kataloger. Copywriter: Karin Marks. Foto: Joel Dittmer. Uppdragsgivare: KABE.

Spara