Modern Spaces

Kollektionstexter för Engblad & Co

En tapetkollektion lanserad i mars 2019.

MODERN SPACES

Ljuset som spelar över stilrena ytor. Precisa vinklar skapade med knivskarpt öga. Arkitektens skickliga hand har gjort sitt. Nu återstår det som definierar ett riktigt hem. Din personliga stil med genomtänkta val och detaljer som har ”det”, för den rätta känslan.

Modern Spaces tar avstamp i modern arkitektur med det stilsäkra, medvetna hemmet i blickfånget. En exklusiv kollektion som möter den strama minimalismen och samtidigt ger rummet en mjuk, sofistikerad känsla. Geometriska mönster, storstilade bladverk och lugna enfärgade val. Släta och taktila ytor, matta och skimrande effekter. Oavsett vilken tapet du väljer sätter den ramen kring det uttryck du vill skapa, binder samman och lyfter rumsligheten.

I lugna timmar av eftertanke såväl som bubblande sociala tillställningar. Modern Spaces ger struktur och harmoni till livets alla stunder.

MODERN SPACES

The light is dancing through modern spaces. Perfect angles created with a sharp eye for details. The skilful work of the architect is complete; now it’s time to add the “it”, defining a genuine home. The unique style of yours, composing the perfect ambience with carefully made choices.

Modern Spaces is inspired by contemporary architecture with a stylish, sophisticated home in mind. An exclusive collection, combining cool minimalism with a soft and elegant mood. Geometric patterns, vibrant foliage and monochrome designs. Flat and tactile surfaces, matte looks and shimmering effects. Whichever you choose, the wallpaper will emphasise your style, unite the space and enhance the atmosphere.

Through quiet mornings and dazzling social times. Modern Spaces provides balance and harmony in all the moments of life.


Case: Modern Spaces. Copywriter: Karin Marks. Stylist: Sarah Widman. Fotograf: Patrik Hagborg. Uppdragsgivare: Engblad & Co