KABE.se

Webb, kataloger och tagline

Svenska premiummärket KABE tillverkar alla sina husvagnar och husbilar i Sverige. De senaste fyra åren har jag skrivit texterna till deras webb och kataloger, samt tagit fram årets tagline – ”En enastående husvagn/husbil” (2017), ”Världen är din” (2018), ”Nya vägar” (2019) och ”Det goda livet” (2020).


SparaUU

Det finns stunder då man inte vill kompromissa. När man bara vill slappna av och bekvämt upptäcka nya sidor av sig själv och värl- den. Det kan vara äventyrligt och strapatsrikt, eller lugnt och frid- fullt. Men alltid på dina villkor. Med din standard.

Vår strävan är att alltid ligga steget före och överraska med tek- nik och bekvämligheter utöver det vanliga. Med funktioner som lyfter din tillvaro och höjer livskvalitén var du än väljer att befinna dig. Vår stora nyhet för i år är att du kan få din husbil byggd på en exklusiv bas från Mercedes-Benz. Förvillande lik en personbil i både komfort och säkerhet, och självklart med premiummärkets välkända interiöra design. För dig som i första hand vill resa nätt och smidigt presenterar vi också nya KABE Van. En smart van inredd med KABEs höga standard rakt igenom. Välkommen till ditt nya goda liv med KABE.


Case: KABE webb & kataloger. Copywriter: Karin Marks. Foto: Joel Dittmer. Uppdragsgivare: KABE.