Day Fotografi

Webbtexter för dayfotografi.se

FineartbyDay

I drömmen flyger jag. Breder ut mina vingar och blir kung över sagolandet. Här kan vad som helst hända. Jag är direktören på cirkus, den starkaste älvan på jorden och den sorgsnaste clownen. Blomster i massor eller helt rent och avskalat enkelt. Rent och ärligt eller härlig, överdådig maskerad. Mörker och ljus, skuggor och alldeles, alldeles underbart.

FineartbyDay är ett koncept med mycket känsla och lite mer ”edge”. Vi fotograferar i vår mörkare studio på Tändsticksområdet i Jönköping eller på annan utvald plats, med kläder och rekvisita som passar just er. I vår garderob finns hattar och kragar, smycken och klänningar, som ni gärna får låna ur, om ni inte har egna härligheter att ta med. För att få den alldeles speciella känslan i bilderna samarbetar vi med såväl makeupartist som florist, och lägger mer tid än vanligt på redigering och retusch.

Företag

Våra kommersiella uppdrag spänner över många olika branscher och syften. Alltifrån stylade produktfotograferingar till företags verksamhet i autentisk miljö och porträtt. Tack vare den breda mixen av uppdrag har vi stor erfarenhet av att sätta oss in i nya förutsättningar. Vi är noga med att lära känna kundens behov och anpassar bilder och vår process därefter. Här står alltid varumärkets identitet och kundens budskap i fokus.

Läs alla texter på dayfotografi.se


Case: Day Fotografi webb. Copywriter: Karin Marks. Utveckling: Nordströms Webbutveckling. Uppdragsgivare: Day Fotografi.