Familj II

Storytelling för Sandberg Wallpaper

Tapetkollektionen Familj II, lanserad av Sandberg Wallpaper i mars 2020.

Familj II

Tisdag. Smulor på bordet och en kvarglömd ost ligger kvar på bänken. Kö till badrummet, var är lillans nalle? Toviga hår flätas fint, prickiga snoddar ska det vara idag. Lappar till skolan att skriva under. En liten drömmare har glömt tid och rum och seglar bort i fantasin på sitt rum. Vem ska ha gympapåse med sig idag? ”Mamma, varför har elefanten en snabel?” Solen skiner in och avslöjar gårdagens snabba städning. Lyser på något litet, vitt under soffan. Där är den ju, storebrors första tappade tand! Som vi letat, nu blir det att fira ikväll. Och sånt är ju livet. Man stökar och tappar bort, drömmer och firar. En tisdag med dem man älskar allra mest.

Familj II är en kollektion tapeter för hela familjen, både drömmaren och den som gillar struktur. Härliga färger, lekfullt och grafiskt, för det moderna skandinaviska hemmet. Alla mönster har namn efter barn med koppling till oss på Sandberg Wallpaper. Della var själv med och valde djur till sitt mönster. Lilla Moa låg och väntade i magen, när hennes sagolika djungel växte fram. Hela kollektionen passar barnens rum, men tänk så fint att låta härligheten spilla över till resten av hemmet.

Familj II

Tuesday. Crumbs are on the table, and a forgotten cheese is left on the worktop. There is a queue outside the bathroom door. Where in the world is the baby’s teddy? Messy hair is braided neat, with today’s must-haves: dotted scrunchies. One little dreamer is sailing far, far away into a fantasy land in his room. There are notes to sign for the school. Who needs their gym bag today? ”Mum, why does the elephant have such a long nose?” The sun is shining through the window, exposing yesterday’s speed cleaning, revealing a tiny, white something under the sofa. Oh, there it is – big brother’s first lost tooth! We’ve been looking everywhere. This calls for a celebration tonight. And that’s just how life is. We mess the house up and lose treasures. We daydream, ponder and throw fabulous parties. It is a typical Tuesday with those we love the most.

Family II is a wallpaper collection for the whole family, the little dreamer, as well as the organizer. It has gorgeous colours, playful and graphic, for the Scandinavian-style home. All designs are named after children related to us at Sandberg Wallpaper. Della was involved in choosing the animals for her wallpaper, and little Moa was soon to be born when her fabulous jungle was drawn. The collection fits perfectly in the kids’ rooms, but imagine how nice it would be to let the loveliness spill over to the rest of the home.


Case: Familj II. Copywriter: Karin Marks. Uppdragsgivare: Sandberg Wallpaper.