Så ska vi låta! – Hitta företagets röst

Vi ses i en rolig och ärlig workshop med högt i tak och gott kaffe. Tillsammans knådar vi fram företagets röst och bästa tonläge i olika situationer – 3 timmar som kommer att göra er kommunikation enklare och starkare varje dag.

För dig som: är småföretagare eller mindre kommunikationsteam. Du som vill ha verktyg, inspiration och en push i rätt riktning för att kunna skriva företagets texter själv. 

Plats: Vi ses i min mysiga studio på Tändsticksområdet i Jönköping eller där det passar dig/er bäst. 

Tid: 2,5–3 timmar

Pris: Beror på antal deltagare och var vi ses. Hör av dig med dina önskemål och funderingar så hittar vi den bästa lösningen. 

Vill du ha mer hjälp? Se min tjänst om Tonalitet. 

2:1 exklusivt för ditt varumärke 

En exklusiv 2:1 session med Katrin Bååth och Karin Marks om att forma ditt unika varumärke – för att få en bra grund att starta på eller ta klivet till nästa nivå.

Vi jobbar med hur du ska hitta din bästa väg och unika röst som kreatör och entreprenör för att nå dit du vill och ännu längre. Vi knuffar och knådar ditt varumärke och uttryck, jobbar med visioner och målbilder; språklig röst och stil. Blåser in idéer, kastar upp i luften och låter landa. Öppna spjäll och tusen möjligheter! Allt som sägs stannar i rummet och självklart kan vi ses igen om du vill, i en uppföljande two-to-one.

Katrin Bååth är creative director med 25 års erfarenhet av att bygga varumärken, både på reklambyrå och i egen regi. Karin Marks är copywriter med 15 års erfarenhet av storytelling och formuleringar i många olika branscher.   

Plats: Vi ses i Katrins Ateljé eller Karins studio på Tändsticksområdet i Jönköping. Om du inte kan ta dig till Jönköping kan vi ses digitalt i stället, men vi tror starkt på att mötas ”på riktigt”. Det brukar bli allra bäst.  

Tid: 2,5 timmar 

Pris: 9 495 kr inkl. moms. (7 596 kr exkl. moms)