Masterclass i Jönköping, 6 september:

Tonalitet för ditt företag 

Du deltar fysiskt i en masterclass i liten grupp på plats i Jönköping. Det blir en exklusiv, effektiv och inspirerande förmiddag med påfyllning av verktygslådan för företagets tonalitet, texter och kommunikation. För ett starkare och mer stabilt varumärke!

Efter 2 timmar masterclass fortsätter vi snacket över en god lunch. Den ingår självklart i paketet.

För dig som: har ansvar för den språkliga kommunikationen på din arbetsplats. Du jobbar strategiskt med varumärket och kanske även operativt med text och uttryck. Vilken bransch du jobbar i är inte viktigt. De verktyg du får i masterclassen kan appliceras på alla varumärken i alla branscher.

Plats: Centralt i Jönköping

Tid: Kl. 10.00–13.00, fredag 6 september

Pris: 3 495 kr (exklusive moms)

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Digital Masterclass, 5 september:

Tonalitet för ditt företag 

Du deltar bekvämt vid din egen skärm. En effektiv och matig föreläsning som varvas med egna övningar. Jag bjuder på kunskap, inspiration och erfarenheter. Och du får med dig värdefulla verktyg för att sätta tonaliteten i ditt företag och bygga ett starkare varumärke. Självklart ges chans att ställa frågor.

För dig som: ansvarar för den språkliga kommunikationen på din arbetsplats. Du jobbar strategiskt med varumärket och kanske också operativt med text och uttryck. Det spelar ingen roll inom vilken bransch du verkar. Verktygen du får under masterclassen är användbara på alla varumärken.

Plats: Via länk på Zoom

Tid: Kl. 10.00–11.00, torsdag 5 september

Pris: 1 695 kr (exklusive moms)

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Så ska vi låta! – Hitta företagets röst

Vi ses i en rolig och ärlig workshop med högt i tak och gott kaffe. Tillsammans knådar vi fram företagets röst och bästa tonläge i olika situationer – 3 timmar som kommer att göra er kommunikation enklare och starkare varje dag.

För dig som: är småföretagare eller mindre kommunikationsteam. Du som vill ha verktyg, inspiration och en push i rätt riktning för att kunna skriva företagets texter själv. 

Plats: Vi ses i min mysiga studio på Tändsticksområdet i Jönköping eller där det passar dig/er bäst. 

Tid: 2,5–3 timmar

Pris: Beror på antal deltagare och var vi ses. Hör av dig med dina önskemål och funderingar så hittar vi den bästa lösningen. 

Vill du ha mer hjälp? Se min tjänst om Tonalitet. 

2:1 exklusivt för ditt varumärke 

En exklusiv 2:1 session med Katrin Bååth och Karin Marks om att forma ditt unika varumärke – för att få en bra grund att starta på eller ta klivet till nästa nivå.

Vi jobbar med hur du ska hitta din bästa väg och unika röst som kreatör och entreprenör för att nå dit du vill och ännu längre. Vi knuffar och knådar ditt varumärke och uttryck, jobbar med visioner och målbilder; språklig röst och stil. Blåser in idéer, kastar upp i luften och låter landa. Öppna spjäll och tusen möjligheter! Allt som sägs stannar i rummet och självklart kan vi ses igen om du vill, i en uppföljande two-to-one.

Katrin Bååth är creative director med 25 års erfarenhet av att bygga varumärken, både på reklambyrå och i egen regi. Karin Marks är copywriter med 15 års erfarenhet av storytelling och formuleringar i många olika branscher.   

Plats: Vi ses i Katrins Ateljé eller Karins studio på Tändsticksområdet i Jönköping. Om du inte kan ta dig till Jönköping kan vi ses digitalt i stället, men vi tror starkt på att mötas ”på riktigt”. Det brukar bli allra bäst.  

Tid: 2,5 timmar 

Pris: 9 495 kr inkl. moms. (7 596 kr exkl. moms)