Västanhem.se

”En webb som inte är som alla andras, som känns som oss.” Ungefär så lät beställningen från Västanhem när de skulle göra om sin webbsite från grunden. Jag tog fram varumärkets voice-and-tone med guide. Jag har också skrivit allt innehåll samt UX-optimerat siten med mikrocopy ”on brand”.

 

Några exempel från västanhem.se:

 

VI GER DIN BOSTAD MER UPPMÄRKSAMHET

Västanhem är mer än en vanlig mäklarbyrå. Vi säljer inte objekt, vi hjälper människor att hitta hem. Det är stor skillnad. Vi är ett litet team på tolv medarbetare. Några är mäklare, men vi är också inredare och stylister, fotografer och skribenter. Tillsammans ger vi varje bostad mer tid och omtanke. Hela vägen. För att det känns schysst och vi vet att det betalar sig för alla parter.

 

SÄLJ MED OSS

Att sälja sin bostad är en stor affär i både pengar och känslor. Därför tror vi på att ta det i ett lugnt tempo och lägga energi på att verkligen lyfta fram hemmets själ. Det kan vara nyaste nytt eller ha många år på nacken. Det kan ligga mitt i stan eller med ängar som utsikt. Vi ser wow-faktor såväl som potential och lägger stor vikt vid en ärlig och trygg process. Från värdering och tidsplan till visning, budgivning och det juridiska. Vi jobbar tillsammans i ett team där alla är experter på sin del. För oss har du en självklar plats där, du känner ju din bostad bäst av alla. Att sälja med oss är annorlunda än hos andra. Och det brukar bli väldigt bra.

 

VI TAR INGA GENVÄGAR

De flesta som letar ny bostad vet ungefär vad de vill ha. Storlek, område och så vidare. Vi erbjuder flera olika bevakningssätt och marknadsför våra bostäder digitalt, både brett och till utvalda målgrupper. Varje bostad presenteras på webben och i ett gediget magasinsliknande prospekt. Stylat, fotat och beskrivet av riktiga proffs.

 

 

Team

Copywriter: Karin Marks
Art direction: Rickard Heldemyr
Foto: Björn Ceder & Robert Larsson
Digital strategi & projektledning: Chrille Peterson/Sprint Works

Datum