Scandinavian Designers III

Storytelling och beskrivande text för Boråstapeters kollektioner. Till varje kollektions tapetbok i handeln, i pressutskick och i anpassade versioner på Boråstapeters webb och i annonser. Här är ett exempel:

Scandinavian Designers III

Det finns en fantastisk mönsterskatt i Skandinavien. Tapeter, men också textilier, målningar, ritningar och skisser. Många av dem är gömda och kanske till och med glömda, i lådor och kartonger där designern en gång lagt dem. Vi har fått äran att göra ett urval av de allra vackraste ur denna skatt – från några av våra största formgivare i modern tid – och sätta dem på tapet.

Mönstren är valda för sitt nyskapande, tidstypiska och samtidigt tidlösa uttryck. Sin stilsäkra självklarhet som sätter fingret på den alltid moderna skandinaviska stilen. Och självklart för att vi vet att de blir vackra på väggen och ger en unik känsla till ditt hem. Vissa av dem är redan välkända och älskade, andra är här för att nyupptäckas.

I denna tredje kollektion av Scandinavian Designers presenterar vi stolt ett nytillskott bland storheterna – den finska stjärnarkitekten Alvar Aalto. I hans sällskap finns sedan tidigare Stig Lindberg, Arne Jacobsen, Viola Gråsten samt Gocken och Lisbeth Jobs.

Datum